Maze Runner 2: Infernoet

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af wes ball med skuespillerne Alan Tudyk, Barry Pepper, Lili Taylor, Ryan Jason Cook fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Thomas og de andre overlevende fra labyrinten vågner til en ny og helt anderledes hverdag. Gruppen befinder sig nu i en aflukket bygning, hvor de tilbydes mad og nyt tøj. Samtidig viser det sig, at der bor andre unge, som også har overlevet tilsvarende labyrinter, og som nu ser frem til en bedre fremtid. Men det går hurtigt op for Thomas, at der er noget helt galt, og at deres nye værter har skumle bagtanker. Derfor igangsætter gruppen en flugt, der uheldigvis fører til endnu flere udfordringer i det golde, farefulde område kaldet Infernoet. 'Maze Runner 2: Infernoet' følger op på den første filmatisering af James Dashners romanserie, som havde premiere sidste år.

Maze Runner 2: Infernoet

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Maze Runner: The Scorch Trials
Instruktør wes ball
Udgivelsesår 2015
Tags Dystopia, baseret på roman(based on novel), zombier(zombies), modstand(resistance), virus, ørken(desert), sygdom(disease), undslippe(escape), Corporation, infektion(infection), kloak(sewer), på den køre(on the run), Storm, efter apocalypse(post-apocalypse), labyrint(maze), runner, City ruin, modgift(antidote), immunitet(immunity), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film