Life, Animated

Er en Animation, Dokumentar film instrueret af Roger Ross Williams med skuespillerne Jonathan Freeman, Alan Rosenblatt, Gilbert Gottfried, Owen Suskind fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Owen Suskind er umiddelbart en helt almindelig ung mand, men han er autist og som lille dreng talte han slet ikke. Det var ved et tilfælde, at hans far opdagede, at hans søn havde nedsunket sig selv i Disneys tegnefilmsunivers. Derefter var han og familien i stand til at kommunikere med sønnen ved hjælp af Disneys elskede figurer - Aladdin, Bambi, Snehvide og alle de andre. Life, Animated er en dybt rørende følelsesmæssig dannelseshistorie af de helt usædvanlige om den lille (og senere større) Owen, der tager sine første skridt i retning af selvstændighed.

Life, Animated

Detaljer

Genre Animation, Dokumentar
Originaltitel Life, Animated
Instruktør Roger Ross Williams
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere