robogeisha

Er en Science fiction, Action, Komedie film instrueret af Noboru Iguchi med skuespillerne Yoshihiro Nishimura, Aya Kiguchi, Etsuko Ikuta, Naoto Takenaka fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

To søstre, hvoraf den ene er geisha og den anden hendes assistent, inviteres til middag hos præsidenten for det store firma Kageno Iron Corporation. De kidnappes dog af selskabet, og optrænes som dødbringende snigmordere, alt imens deres kroppe bygges om og rekonstrueres til en slags cyborg dræbermaskiner. Snart eksploderer handlingen naturligvis i de mest vanvittige og blodtilsølede optrin, når de to robot-geishaer trækker deres våben.

robogeisha

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Komedie, Gyser, Thriller
Originaltitel robogeisha
Instruktør Noboru Iguchi
Udgivelsesår 2009
Tags Køn(sex), Assassin, cyborg, kvinde Hovedpersonen(female protagonist), sparsomt klædt kvinde(scantily clad female), opstandelse(resurrection), Geisha
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film