Dårlig dannelse

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Pedro Almodóvar med skuespillerne Francisco Maestre, Francisco Boira, Luis Martín Gil, Agustín Almodóvar fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Enrique er en ung og talentfuld filminstruktør, men han befinder sig i en kunstnerisk krise: han ved ikke, hvad hans næste film skal handle om. En gammel skolekammerat, Ignacio, opsøger Enrique for at få arbejde som skuespiller. Det lykkes Enrique at slippe af med Ignacio, men først efter han har lovet at læse Ignacios novelle "Besøget", der er baseret på de to ungdomsvenners skoletid og opvækst på en streng katolsk kostskole.

Dårlig dannelse

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel La mala educación
Instruktør Pedro Almodóvar
Udgivelsesår 2004
Tags Madrid, venskab(friendship), Transvestisme(transvestism), bøsse(gay), transsexuality, stof misbrug(drug abuse), præst(priest), seksuel misbrug(sexual abuse), lærer(teacher), film Business, katolicismen(catholicism), individuelle(individual), Spanien(spain), seksuel identitet(sexual identity), manuskript(screenplay), Bording skole(boarding school)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film