thing, the

Er en Science fiction, Kriminal, Gyser film instrueret af Matthijs van Heijningen med skuespillerne Eric Christian Olsen, Jonathan Walker, Paul Braunstein, Trond Espen Seim fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Palæntolog Kate Lloyd slutter sig til Dr. Sander Halvorsons dansk/norske team af forskere på Antarktis, hvor de har opdaget et rumskib begravet i isen og en organisme, som ser ud til at være død. Da et eksperiment befrier rumvæsenet, dukker "noget" op, som kan antage forskellige former og kopiere et hvilket som helst levende væsen. Kate og besætningens pilot, Carter, kæmper for at forhindre væsenet i at dræbe dem én efter én... Paranoia spreder sig snart som en epidemi, mens den ene efter den anden bliver inficeret, og en spændende kamp for overlevelse er i gang.

thing, the

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel thing, the (2011)
Instruktør Matthijs van Heijningen, Matthijs van Heijningen Jr.
Udgivelsesår 2011
Tags duringcreditsstinger, paranoia, Blizzard, prequel, Antarktis(antarctica), forskning Station(research station)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film