Brudte favntag

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Pedro Almodóvar med skuespillerne Penélope Cruz, Kira Miró, Chema Ruiz, Carlos Sampedro fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En blind manuskriptforfatter har behov for hjælp til det meste af det, han laver. Da han hører om den velhavende forretningsmand Ernesto Martels død, indhenter fortiden ham, en fortid som han har prøvet at beskytte sig selv imod. I en række flashbacks, som bringer os tilbage til midthalvfemserne, stifter vi bekendtskab med manuskriptforfatteren, da han instruerede, hvad der skulle blive hans sidste film. I løbet af filmproduktionen forelsker han sig i hovedpersonen; Ernestos elskerinde. I denne film om lidenskab, besættelse, jalousi og skyld har Almodovar tilsat masser af referencer til klassiske efterkrigstidsfilm.

Brudte favntag

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel Los abrazos rotos
Instruktør Pedro Almodóvar
Udgivelsesår 2009
Tags Madrid, Kærlighed(love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film