Turbo Kid

Er en Action, Komedie film instrueret af Yoann-Karl Whissell med skuespillerne Thomas Luccioni, Nathaly Thibault, Christian Picone, Hazgary Colin fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Er man vokset op i, eller har man mad love til, de gyldne 80'ere, så er Turbo Kid den perfekte film. Det er filmen for folk, der savner de oplevelser, man gravede frem på VHS i den lokale videobutik eller læste om i fedte amerikanske filmblade, som man først fik i hænderne flere år efter, de udkom. Vi er i en dyster fremtidsverden (1997), hvor Jorden er blevet ødelagt af krig og forvandlet til et trøstesløst landskab. Vi møder The Kid, der rejser rundt på sin BMX cykel og samler skrammel for at klare dagen og vejen, mens han hele tiden forsøger at holde sig et skridt foran sine dødsfjender - blandt andet Zeus (Michael Ironside) og Skeletron! Han møder en sød ung pige, Apple, og havner midt i en konflikt mellem en armlægningsmester, der leder efter sin forsvundne bror og den modbydelige Zeus.

Turbo Kid

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel Turbo Kid
Instruktør Yoann-Karl Whissell, François Simard, Anouk Whissell
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), Dystopia, vold(violence), Gore, splatter, efter apocalypse(post-apocalypse), BMX, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film