Efter brylluppet

Er en Drama film instrueret af Susanne Bier med skuespillerne Julie R. Ølgaard, Tanya Sharma, Mona Malm, Kristian Gullits Ernst fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Jacob Petersen (Mads Mikkelsen) har viet sit liv til at hjælpe gadebørn i Indien. Børnehjemmet er lukningstruet, men den frustrerede Jacob får et usædvanligt tilbud. Forretningsmanden Jørgen (Rolf Lassgård), tilbyder ham en donation på 4 millioner $, men på visse betingelser. Jacob skal komme til Danmark, og han skal deltage i Jørgens datters bryllup. Brylluppet bliver et skelsættende møde mellem fortid og fremtid og sætter Jacob i sit livs dilemma.

Efter brylluppet

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Efter brylluppet
Instruktør Susanne Bier
Udgivelsesår 2006
Tags kvinde direktør(woman director), frygt af døende(fear of dying), familie(family), datter(daughter), ægteskab krise(marriage crisis), børnehjem(orphanage), bryllup(wedding), indiske(indian), rigdom(wealth), København(copenhagen)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film