by the will of genghis khan

Er en Action, Historisk, Krig film instrueret af Andrei Borissov med skuespillerne Stepanida Borissova, Oleg Taktarov, Efim Stepanov, Men Tu fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tre barndomsvenner. Tre svorne brødre. En blev indviet i nadveren og voksede op til at være en stor shaman. De to andre fulgte stien af krig og nationen anerkendt dem som ledere. Men kun én af dem skulle blive hersker over hele steppe. Han blev valgt af den evige blå himmel og himlen selv sætte ham på forsøgsbasis. Kærlighed for en kvinde vil gøre ham en kriger. Troskab til loven vil føre ham til brodermord. Stræben efter fred vil tvinge ham til at starte krig. Rådet af ni Stammer, taler ni tunger, proklamerede ham den suveræne og gav ham navnet på en gammel guddom - Genghis Kahn.

by the will of genghis khan

Detaljer

Genre Action, Historisk, Krig, Drama
Originaltitel by the will of genghis khan
Instruktør Andrei Borissov
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere