forget paris

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Billy Crystal med skuespillerne Charles Oakley, Mary Ann Hermansen, Kurt Rambis, Julie Kavner fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Andy og Liz er et par i 40'erne, der står overfor at skulle giftes. Kort før deres bryllup samles de med nogle venner til et middagsselskab. Under middagen får de beretningen om nogle fælles bekendte, Mickey og Ellen, som en advarsel om, hvordan et forhold kan gå skævt. Mickey, der er professionel basketballdommer for NBA, er rejst til Paris for at begrave sin far, der ønskede at blive stedt til hvile sammen med sine kammerater, der faldt i Europa under 2. Verdenskrig. Faderens lig forsvinder i lufthavnen i Paris, og Mickey kommer op at skændes med Ellen, der arbejder for et amerikansk luftfartsselskab i Frankrig.

forget paris

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel forget paris
Instruktør Billy Crystal
Udgivelsesår 1995
Tags Paris, faldende i Kærlighed(falling in love), basketball, krise(crisis), dommeren(referee), Dallas
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film