descendants

Er en Action, Familie , Komedie film instrueret af Kenny Ortega med skuespillerne Stephanie Bennett, Mitchell Hope, Brenna D'Amico, Dan Payne fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
- Dansk
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
149 kr Altid Se nu

Plot

Mød en ny generation af skurke i Disneys Descendants! Malefi cents, Den Onde Dronnings, Jafars og Cruella De Vils børn, har aldrig forladt den ø deres forældre sidder fanget på... før nu. De bliver sendt til det idylliske Auradon for at gå i skole sammen med Disney-heltenes børn, og fi nde en plan for hvordan deres onde forældre igen kan få magten over hele verden! Skal de følge i sine forældres fodspor eller fi nder de deres indre godhed og redder kongeriget?

descendants

Detaljer

Genre Action, Familie , Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel descendants [orig.]
Instruktør Kenny Ortega
Udgivelsesår 2015
Tags musikalske(musical), teenagere(teenagers), fe fortælling(fairy tale), skurk(villain), Teen film(teen movie), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film