Romeo and Juliet

Er en Drama film instrueret af Franco Zeffirelli med skuespillerne Leonard Whiting, Laurence Olivier, Esmeralda Ruspoli, Michael York fra 1968

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Den italienske instruktør Franco Zeffirelli forbløffede filmverdenen, da han satte to ukendte unge mennesker til at spille de to elskende Romeo and Juliet, der ikke må få hinanden, men det var en satsning, der resulterede i en af de populæreste film nogensinde, der opnåede international anerkendelse og fire Oscar-nomineringer. Shakespeares klassiske fortælling fremstår forbavsende visuelt levende i en forfriskende moderne udgave, der puster nyt liv i alle tiders mest uopslidelige kærlighedshistorie og fortæller den med stor indlevelse.

Romeo and Juliet

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Romeo and Juliet
Instruktør Franco Zeffirelli
Udgivelsesår 1968
Tags nye Kærlighed(new love), Kærlighed af ens liv(love of one's life), hemmelighed Kærlighed(secret love), tragedie(tragedy), knuse(crush), elsker (kvinde)(lover (female)), forbudt Kærlighed(forbidden love), mand nøgenhed(male nudity), elskere(lovers), reference til William Shakespeare(reference to william shakespeare)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere