Fog In August

Er en Drama film instrueret af Kai Wessel med skuespillerne Henriette Confurius, Branko Samarovski, Ivo Pietzcker, Sebastian Koch fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Sydtyskland - starten af 1940'erne. Ernst er en ung, tysk dreng, som bliver placeret på et psykiatrisk hospital, hvor nazistiske embedsmænd anser ham for at være uregerlig og uforskammet. Han finder uventet venskab blandt patienterne, og for første gang i lang tid føler han et tilhørsforhold. Han finder dog hurtigt ud af, at hospitalet har et program for aktiv dødshjælp, som bliver ledet af Dr. Veithausen. For at hjælpe sine nye venner, planlægger Ernst at sabotere hospitalets program og flygte med sin første kærlighed, Nandl. Ernst havner hurtigt i stor fare, da hospitalets ledelse kommer på sporet af hans plan. Filmen er baseret på virkelige hændelser.

Fog In August

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Nebel im August
Instruktør Kai Wessel
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere