Kings Bay

Er en Thriller film instrueret af Stig Svendsen med skuespillerne Anders Wang, Kari Bremnes, André Sørum, Jørgen Langhelle fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I 1962 omkom 21 minearbejdere i Kings Bay-minen på Svalbard. Hvad der udløste eksplosionen er stadig et mysterium. Regeringen måtte gå af, men vidste de noget, ingen har fortalt? Hvad hvis det ikke var en ulykke? En journalist fra avisen Nordlys i Tromsø modtager en anonym pakke med gamle russiske lydbånd. De indeholder en advarsel om Kings Bay-ulykken, et år før det skete. Hun og hendes kolleger begynder at grave i sagen. Jo nærmere de kommer sandheden om, hvad der egentlig skete for 50 år siden, desto tydeligere bliver det, at stærke politiske kræfter er i spil. Nogen er villig til at gå meget langt for at stoppe sagen fra at blive offentliggjort.

Kings Bay

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Kings Bay
Instruktør Stig Svendsen
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere