Candy

Er en Romantik, Drama film instrueret af Neil Armfield med skuespillerne Paul Blackwell, Geoffrey Rush, Noni Hazlehurst, Tom Budge fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Heath Ledger spiller den håbefulde poet Dan, som forelsker sig over hals og hoved i kunstmaleren Candy (Abbie Cornish). Dan er heroinmisbruger, men Candy er fascineret og tiltrukket af ham og sammen begiver de sig ud på gyngende grund, bundet sammen af deres bundløse forelskelse og glubende seksuelle appetit. Med hjælp fra universitetsprofessoren Casper (Geoffrey Rush), som kan skaffe dem penge og gratis stoffer, indleder de to bohemer en farlig flirt med døden. CANDY er en charmerende film om den altfortærende appetit på livet, kærligheden og stofferne - en både livsbekræftende og dramatisk fortælling, som griber om hjertet og nægter at give slip!

Candy

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Candy
Instruktør Neil Armfield
Udgivelsesår 2006
Tags kunstner(artist), ægteskab(marriage), elskere(lovers), junkie, heroin, Australien(australia), mental opdeling(mental breakdown), tegning og maleri(drawing and painting), kolde Tyrkiet(cold turkey), metadon programmet(methadone programme), Zor
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film