You're Next

Er en Thriller film instrueret af Adam Wingard med skuespillerne Larry Fessenden, Wendy Glenn, Margaret Laney, Ti West fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Familien Davis er samlet med påhæng for at fejre forældrenes bryllupsdag. Stemningen er som den plejer at være ved familiesammenkomster - en smule anspændt og det bliver kun værre. For i denne weekend hærger en gruppe sadistiske mordere i det ellers så pæne kvarter. De bærer dyremasker og de har allerede udryddet naboerne! Hvem gemmer sig bag maskerne? Hvad vil de? Og hvem bliver det næste offer? Alt håb om overlevelse er tilsyneladende ude, indtil en af selskabets gæster, højst overraskende, viser sig at være husets allermest talentfulde morder...Med "You're Next" genopfinder makkerparret bag "V/H/S" Simon Barret og Adam Wingard, home-invasion-genren med et yderst originalt twist og en cool blanding af sort komedie og ekstrem effektiv horror.

You're Next

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel You're Next
Instruktør Adam Wingard
Udgivelsesår 2013
Tags Gore, maskeret Killer(masked killer), hjem invasion(home invasion), grådighed(greed), massakren(massacre), familie middag(family dinner), armbrøst(crossbow), mumblecore
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere