Windtalkers

Er en Action, Krig, Drama film instrueret af John Woo med skuespillerne Peter Stormare, Martin Henderson, Adam Beach, Jason Isaacs fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Anden verdenskrig,1942, Stillehavet. Amerikanerne bruger Navajo-indianernes sprog til at kode deres tophemmelige budskaber, fordi japanerne ikke umiddelbart har resurser til at bryde disse koder. Hvis de altså ikke ligefrem prøver at kidnappe en Navajo-indianer. Derfor får hver Navajo-soldat en bodyguard, der i tilfælde af risiko for at blive taget til fange har ordre til at dræbe indianeren. Men det er ikke nemt, når bodyguarden og Navajo-indianeren har udviklet et venskab.

Windtalkers

Detaljer

Genre Action, Krig, Drama
Originaltitel Windtalkers
Instruktør John Woo
Udgivelsesår 2002
Tags verden krig II(world war ii), Japan, os hær(us army), radio transmission, kode(code), Marine korps(marine corps), Navajo, Pacific krig(pacific war)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film