S.W.A.T.: Under Siege

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Tony Giglio med skuespillerne Ty Olsson, Monique Ganderton, Kyra Zagorsky, Michael Jai White fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Da et D.E.A. og S.W.A.T. kartelrazzia ender i en skudduel, går S.W.A.T.-agent Travis Hall efter en mystisk fængselsindsat og tager ham i varetægt. Inden længe er S.W.A.T. under angreb af bølge efter bølge af hold, der prøver at få den fængselsindsatte frigivet, kendt under navnet "Skorpionen" på grund af tatoveringen over hans ryg. Da Travis opdager at hans fange er en sort politispecialist med varer fra både U.S.-efterretningstjeneste og internationale kriminelle, må Travis og ekspert-S.W.A.T.-holdet forsikre sig at Skorpionen og hans milliard-dollar hemmelighed er i sikkerhed.

S.W.A.T.: Under Siege

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel S.W.A.T.: Under Siege
Instruktør Tony Giglio
Udgivelsesår 2017
Tags s.w.a.t.
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere