St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold

Er en Komedie, Eventyr film instrueret af Barnaby Thompson med skuespillerne Cloe Mackie, Juno Temple, Rupert Everett, Montserrat Lombard fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Klokken ringer ind til et nyt skoleår på St. Trinians - verdens værste pigeskole. Men selvom pigerne er blevet ældre, er de ikke blevet lettere at have med at gøre. De er stadig lige ustyrlige, uopdragne og totalt seje. Ved et tilfælde går det på før pigerne, at rektors forfader var sørøver og efterlod sig en guldkat. Derfor går der totalt pirat i den, og pigerne tager af sted på deres helt egen skattejagt. Men er deres girl power nok, når de står over for den hemmelige pigehaderklub AD1, der vil gøre hvad som helst for at snuppe skatten for næsen af pigerne? Én ting er sikkert: Det bliver vilt sjovt!

St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold

Detaljer

Genre Komedie, Eventyr
Originaltitel St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold
Instruktør Barnaby Thompson, Oliver Parker
Udgivelsesår 2009
Tags skat jagt(treasure hunt), pirat(pirate), piger' Bording skole(girls' boarding school)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film