Lille kylling

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Mark Dindal med skuespillerne Mark Walton, Mark Kennedy, Jason Harris, Will Finn fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
- Dansk
169 kr Altid Se nu
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

Hvis det ikke lige var for den uheldige begivenhed, hvor Lille Kylling kom til at skabe kaos i hele byen, da han kom til at råbe den formastelige sætning: "Himlen falder ned!", ja, så ville alt sådan set være meget godt. Det eneste, Lille Kylling ønsker, er, at byens indbyggere kunne glemme denne pinlige hændelse, så han kan komme videre med sit liv.

Lille kylling

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Chicken Little
Instruktør Mark Dindal
Udgivelsesår 2005
Tags bedste ven(best friend), duringcreditsstinger, plads Marine(space marine), Alien, Alien invasion, lille by(small town), fisk(fish), kylling(chicken), 3D animation, dyr(animal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film