professionals, the

Er en Action, Western, Thriller film instrueret af Richard Brooks med skuespillerne Jack Palance, Rafael Bertrand, Bobby Somers, Burt Lancaster fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Fire lykkeriddere hyres af en rig oliebaron fra Texas til at befri hans kidnappede kone, der er blevet smuglet over den mexicanske grænse af en bande lejemordere anført af Jesus Raza. De fire barske professionelle har hver sit speciale - der er en skarpskytte og sporer, en sprængstofekspert, en hesteekspert og en, der kender til taktik og våben. De tager af sted gennem det forræderiske landskab for at hente den smukke kvinde tilbage, men i det eksplosive klimaks opdager de, at ikke alt er, som man skulle tro.

professionals, the

Detaljer

Genre Action, Western, Thriller, Eventyr
Originaltitel professionals, the
Instruktør Richard Brooks
Udgivelsesår 1966
Tags Mexico, Rescue, ørken(desert), planen(plan), kidnapper, undslippe planen(escape plan), mexicanske bandit(mexican bandit)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film