brighton rock

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Rowan Joffe med skuespillerne Maurice Roeves, Sam Riley, Francis Magee, Steve Evets fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Brighton Rock er en spændende britisk dramathriller som kredser rundt om temaerne ondskab og uskyld, centreret omkring en dødelig kærlighedshistorie. I denne nyindspilning af Graham Greenes klassiske roman fra 1939, forenes film noir og britisk gangsterfilm. Vi foretager en tidsrejse til 1964 og befinder os midt i et brændende opgør mellem unge kriminelle ved den engelske sydkyst.

brighton rock

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel brighton rock
Instruktør Rowan Joffe
Udgivelsesår 2010
Tags hævn(revenge), servitrice(waitress), bande(gang), mareridt(nightmare), bande krig(gang war), optøjer(riot), stukket til død(stabbed to death), bøn(prayer), Brighton, post(record)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film