down by law

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Jim Jarmusch med skuespillerne Rockets Redglare, Ellen Barkin, Nicoletta Braschi, John Lurie fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En tredjerangs alfons og en bumset radiovært ryger i fængsel for forbrydelser, de ikke har begået. Her synker de hen i håbløshed, indtil de får endnu en cellekammerat. Det er italieneren Roberto, der har dræbt en mand. Han taler næsten ikke engelsk og kender kun USA fra bøger, film og tv. Med hans hjælp lykkes det trods alt trekløveret at flygte fra fængslet - det er dog kun begyndelsen på problemerne.

down by law

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel down by law
Instruktør Jim Jarmusch
Udgivelsesår 1986
Tags indie, Louisiana, fængsel(prison), kæmpe(fight), prostitueret(prostitute), uafhængige film(independent film), undslippe(escape), Pimp, overbevisning(conviction)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film