Watchmen

Er en Science fiction, Action, Kriminal film instrueret af Zack Snyder med skuespillerne Matt Frewer, Robert Wisden, Chris Burns, Mary Ann Burger fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1985, og en af vores superhelte myrdes. Verdens superhelte samles for at løse mordet og opdager en ond sammensværgelse, som vil udslette hele menneskeheden.

Watchmen

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Kriminal, Thriller
Originaltitel Watchmen
Instruktør Zack Snyder
Udgivelsesår 2009
Tags dommedag(doomsday), sammensværgelse(conspiracy), pensionering(retirement), masse mord(mass murder), baseret på Comic bog(based on comic book), hemmelighed identitet(secret identity), 1980s, nukleare krig(nuclear war), maskeret Vigilante(masked vigilante), DC tegneserier(dc comics), sovjetiske(soviet), dommedag ur(doomsday clock), rød Square(red square), død af superhelte(death of superhero), amerikansk formand(american president)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film