stomp the yard 2: homecoming

Er en Musik, Komedie, Drama film instrueret af Rob Hardy med skuespillerne Tika Sumpter, Columbus Short, Stephen Boss, Kiely Williams fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

I tiden op til det nationale mesterskab i step er der krig på kniven mellem dansegrupperne på Truth University. The Theta Nus sætter deres lid til, at deres nye medlem Chance Harris vil føre dem til sejren. Men han er alt for optaget af sine egne problemer til at fokusere på dansen. Chance er uvenner med sin far, har problemer på kærlighedsfronten og bliver jaget af en gadebande på grund af en ubetalt gæld. Nu skal han beslutte, hvad der er allervigtigst og træffe et valg, der kommer til at påvirke resten af hans liv.

stomp the yard 2: homecoming

Detaljer

Genre Musik, Komedie, Drama
Originaltitel stomp the yard 2: homecoming
Instruktør Rob Hardy
Udgivelsesår 2010
Tags dans(dance), stomp
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film