Dumbo

Er en Familie , Musical, Animation film instrueret af Ben Sharpsteen med skuespillerne Sterling Holloway, The King's Men, Verna Felton, Edward Brophy fra 1941

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Storken leverer en lille baby elefant til Fru Dumbo, som igennem mange år har optrådt i et cirkus. Dumbo får det imidlertid svært, da han har enorme ører, og han bliver derfor nærmest automatisk sat i rollen som cirkusets klovn. Dumbos eneste rigtige ven er en lille mus, og sammen prøver de at få det bedste ud af Dumbos potentiale.

Dumbo

Detaljer

Genre Familie , Musical, Animation
Originaltitel Dumbo
Instruktør Ben Sharpsteen, William Roberts, Norm Ferguson, Wilfred Jackson, Jack Kinney, Samuel Armstrong
Udgivelsesår 1941
Tags mus(mouse), musikalske(musical), Walt Disney, hengivenhed(affection), drøm(dream), mor(mother), elefant(elephant), animation, lider(suffering), cirkus(circus), mareridt(nightmare), klovn(clown), øre(ear), Crow, Storch, store ører(big ears)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film