turtle power - the definitive history

Er en Dokumentar film instrueret af Randall Lobb med skuespillerne Judith Hoag, Mark Askwith, David Wise, Peter Laird fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Dokumentarfilmen Turtle Power fortæller historien om nogle af popkulturens mest udholdende helte her 30 år efter Leonardo, Donatello, Michelangelo and Raphael for første gang så dagens lys. I foråret 1984 stod der pludseligt et mystisk tegneseriehæfte ved siden af kasseapparatet i udvalgte butikker. For stort til at kunne stå på hylderne og for mærkeligt til at overse. De sære skildpadde-superhelte, der ikke lignede noget, man hidtil havde set, var i sin tid en joke mellem skaberne Kevin Eastman og Peter Laird, men på ingen tid blev hæfterne udsolgt, og populariteten blev inspiration til en franchise - fire tv-serier, fire spillefilm, utallige videospil, samt legetøj og talrige former for merchandise. Instruktør Randall Lobb fortæller sammen med skaberne af de ikoniske karakterer, Eastman og Laird, historien om en af verdens mest succesfulde franchises.

turtle power - the definitive history

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel turtle power - the definitive history
Instruktør Randall Lobb
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere