Drengen med guldbukserne

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af Ella Lemhagen med skuespillerne Shanti Roney, Jimmy Lindström, Pontus Eklöf, Lukas Holgersson fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Sommerferien er lige begyndt for Mats, som altid mangler penge ligesom alle andre. Så da han finder et par bukser, der kan fremtrylle ubegrænsede mængder af penge ændrer alt sig! Pludselig ligger verden for Mats' fødder og han kan opfylde alle sine vildeste ønsker. Mats indser dog hurtigt at han misbruger den magt, der følger med pengene og vælger i stedet at bruge pengene på at hjælpe byens hjemløse og andre mennesker i nød. I mellemtiden jager stærke kræfter, der i årevis har jagtet de legendariske guldbukser, Mats og kidnapper Mats' far. Samtidig viser pengene i bukserne sig at stamme fra forskellige af landets banker, så nu har Mats også politiet i hælene. Kun med hjælp fra sine to bedste venner David og Livlí, kan Mats redde sin far og gøre det hele godt igen. "Drengen med guldbukserne" er baseret på den internationale bestseller af Max Lundgren.

Drengen med guldbukserne

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Pojken med guldbyxorna
Instruktør Ella Lemhagen
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere