touch of evil

Er en Film noir, Thriller, Krimi film instrueret af Orson Welles med skuespillerne Ken Miller, Dennis Weaver, Orson Welles, Michael Sargent fra 1958

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

En korrupt politichef lægger en fælde for en ung mexicaner som en del af et større svindelnummer. Charlton Heston spiller en hæderlig, mexicansk narkoefterforsker, der støder sammen med Quinlan, som får Hestons kone kidnappet.

touch of evil

Detaljer

Genre Film noir, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel touch of evil
Instruktør Orson Welles
Udgivelsesår 1958
Tags United stater-mexico barriere(united states–mexico barrier), Hotel, bryllupsrejse(honeymoon), bil bombe(car bomb), film Noir, undersøgelsen(investigation), beviser(evidence), bordel(brothel), mexicanske(mexican), grænsen(border)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film