Nattens dæmoner

Er en Gyser, Thriller film instrueret af James Wan med skuespillerne Lili Taylor, Patrick Wilson, Hayley McFarland, Marion Guyot fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Denne gruopvækkende gyser er baseret på en sand historie og handler om en familie fra New England, der begynder at mærke ånder på deres gård.

Nattens dæmoner

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel The Conjuring
Instruktør James Wan
Udgivelsesår 2013
Tags søster søster forholdet(sister sister relationship), Ghost, baseret på True historie(based on true story), eksorcisme(exorcism), overnaturlige magt(supernatural power), bondehus(farmhouse), Paranormal undersøgelsen(paranormal investigation), Rhode ø(rhode island), KoLay, Annabelle, Paranormal investigator
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film