iskoldt begær

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Paul Verhoeven med skuespillerne Mary Ann Rodgers, Jack McGee, Adilah Barnes, Mitch Pileggi fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Et mord begået i en sexrus med en issyl, vækker opsigt hos San Franciscos politi. Drabet er en nøjagtig kopi af mordet i en roman og naturligvis falder mistanken på bogens forfatter Catherie Tremel, der havde en affære med den dræbte. Men ideen om, at det er en anden, der prøver at angribe hende, ligger ikke fjern for politimanden Nick Curran. Catherine er en yderst smuk manipulerende og intelligent kvinde, som langsomt vikler Nick ind i et spind af løgne, mord og avanceret sex. Efterforskningen fortsætter, nettet strammes om morderen, og Catherine starter på sin nye bog: Hovedpersonen er en politimand, som falder for den forkerte kvinde og bliver dræbt.

iskoldt begær

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel iskoldt begær
Instruktør Paul Verhoeven
Udgivelsesår 1992
Tags nøgenhed(nudity), cigaret(cigarette), politiet(police), døende og død(dying and death), ex-kæreste(ex-lover), pistol(gun), psykopat(psychopath), kvinde nøgenhed(female nudity), detektiv(detective), mand nøgenhed(male nudity), San Francisco, Auto, planlagt mord(planned murder), biseksualitet(bisexuality), trussel(menace), farlige(dangerous), seksuel besættelse(sexual obsession), sadistiske(sadistic), dans(dancing), soveværelse(bedroom), sadisme(sadism), sociopat(sociopath), elsker(lover), jalousi(jealousy), erotik(eroticism), Femme fatale, striptease, lesbisk Kys(lesbian kiss), orgasme(orgasm), mistanke af mord(suspicion of murder), undertøj(underwear), Bed, erotiske thriller(erotic thriller)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film