Gummi T

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Michael Hegner med skuespillerne Nicola Coughlan, Signe Egholm Olsen, Bodil Jørgensen, Kaya Brüel fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Stakkels Ivan Olsen. Hver dag får han buksevand af bøllerne i skolegården. Ivans far lægger heller ikke skjul på, at han ville foretrække en søn, der var stærk og mandig som Tarzan. Så en dag møder Ivan en heks, som indvilger i at give ham superkræfter. Men er det overhovedet attråværdigt at være stærkere end alle andre? Og hvad er der egentlig i vejen med bare at være en Gummi-Tarzan?

Gummi T

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel Jelly T
Instruktør Michael Hegner
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere