Reptilicus

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Sidney W. Pink med skuespillerne Mimi Heinrich, Poul Thomsen, Jørgen Blaksted, Kjeld Petersen fra 1961

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu

Plot

Historien er ikke ny, men den er så god, at den også har været brugt af Steven Spielberg i 1993. Det, at videnskaben finder "noget", som de kun har en svag mistanke om, hvad er, og som så vokser - helt uden for kontrol - har alle dage været godt for fantasien. Med den samlede danske våbenmagts hjælp manes uhyret selvfølgelig i jorden. Men en ægte science-fiction slutning holder altid spørgsmålet åbent: Er den nu også RIGTIG død?

Reptilicus

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel Reptilicus
Instruktør Sidney W. Pink, Poul Bang
Udgivelsesår 1961
Tags Monster, professor, videnskabsmand(scientist), Danmark(denmark), Giant Monster, Bridge, mand spist af Monster(man eaten by monster), panik(panic), Lapland, mand spise Monster(man eating monster), afskåret Ben(severed leg), Draw Bridge, hærgende Monster(rampaging monster), dansk horror(danish horror)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film