extraction day

Er en Action film instrueret af Matthew Ninaber med skuespillerne Nathan A. Grieve, Jannah Kitzman, Jeremy Ninaber, Andrew Roth fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Jacob Bradley vågner op i en lagerbygning midt under et taktisk angreb uden hukommelse og uden at vide, hvem han er. En terrororganisation er på vej til at udsende en dødbringende virus, men har givet en modgift til nogle udvalgte få, for at sikre en fremtidig, utopisk verden. Før Jacob mistede sin hukommelse, var han en af de få, der havde opdaget detaljerne omkring angrebet, og det er nu op til ham i et intenst kapløb med tiden at genskabe vigtige dele af sin hukommelse og dermed redde menneskeheden for udslettelse.

extraction day

Detaljer

Genre Action
Originaltitel extraction day
Instruktør Matthew Ninaber
Udgivelsesår 2014
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere