Barely Lethal

Er en Action, Komedie, Drama film instrueret af Kyle Newman med skuespillerne Daniel Spink, Bryn Vale, Samuel L. Jackson, Cameron Fuller fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Agent 83 (Hailee Steinfeld) er vokset op som en del af en hemmelig organisation, der træner piger til at være hemmelige agenter, fra de er helt små. Nu kan hun slå en mand ihjel med sin lillefinger, men i virkeligheden drømmer hun bare om at leve en helt almindelig teenagetilværelse med fester, selfies og måske lidt kærlighed. En mulighed viser sig efter en farlig mission, hvor hendes chef Hardman (Samuel L. Jackson) tror, at hun dør. Agent 83 benytter chancen til at påtage sig en ny identitet. Hun bliver den helt almindelige pige Megan Walsh, der går i en helt almindelige high school. Men dén mission skal vise sig at blive Agent 83's hidtil sværeste opgave!

Barely Lethal

Detaljer

Genre Action, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel Barely Lethal
Instruktør Kyle Newman
Udgivelsesår 2015
Tags høj skole(high school), Assassin
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film