Teenage Mutant Ninja Turtles - Out Of The Shadows

Er en Action, Fantasy film instrueret af Dave Green med skuespillerne Antoinette Kalaj, Brian Tee, Jane Wu, Peter Donald Badalamenti II fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

En flok rumvæsner, anført af Krang fra Dimension X, invaderer Turtles' hjemby, New York. Som om det ikke var nok, må de fire pizzaædende, muterede ninjaskildpadder endnu en gang slås mod deres ærkefjende, Shredder, som har ansat en forsker til at lave sine egne, bomstærke mutanter: Bebop og Rocksteady. Samtidig opdager Turtles et retro-mutagen, som måske kan forvandle dem til mennesker igen.

Teenage Mutant Ninja Turtles - Out Of The Shadows

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Instruktør Dave Green
Udgivelsesår 2016
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), efterfølger(sequel), Ninjas, Comic, baseret på Comic bog(based on comic book), baseret på Comic(based on comic), skildpadde(turtle), rotte(rat)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film