Geostorm

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Dean Devlin med skuespillerne Richard Schiff, Talitha Bateman, Mare Winningham, Julia Denton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Efter at en række hidtil usete naturkatastrofer truede planeten, samledes verdens ledere om, at skabe et avanceret netværk af satellitter til, at styre det globale klima og holde alle sikre. Men nu er noget gået galt -systemet som er bygget til at beskytte Jorden, begynder i stedet for at angribe, og det er en kamp mod tiden for at afdække den virkelige trussel, før en verdensomspændende geostorm udsletter alt ... og alle!

Geostorm

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Geostorm
Instruktør Dean Devlin
Udgivelsesår 2017
Tags mord(murder), sammensværgelse(conspiracy), katastrofe(catastrophe), Apocalypse, i nærheden af fremtidige(near future), kunstige intelligens(artificial intelligence), ydre plads(outer space), Storm, udgangen af den verden(end of the world), plads shuttle(space shuttle), Global trussel(global threat), vejr manipulation(weather manipulation), miljømæssige katastrofe(environmental disaster), internationale plads station(international space station), overbefolket verden(overpopulated world)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere