arctic blast

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Brian Trenchard-Smith med skuespillerne Judith Baribeau, Jakalyn Gatward, Alexandra Davies, Indiana Evans fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Under en solformørkelse bevæger en isvind sig fra en øvre atmosfære gennem et hul i ozonlaget og bevæger sig hurtigt ned mod Jorden. Da klimaekspert Jack Tate erfarer, at besætningen på et forskningsskib i Tasmanien er omkommet under mærkværdige omstændigheder, begynder han at mistænke en global katastrofe til at være faretruende tæt på. Han står dog alene med den teori - ihvertfald indtil den mystiske isvind vokser sig til en tsunami af kulde, der dræber alt på sin vej.

arctic blast

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel arctic blast
Instruktør Brian Trenchard-Smith
Udgivelsesår 2010
Tags skilsmisse(divorce), Solar Eclipse, frysning(freezing), på verdensplan katastrofe(worldwide disaster), Cry Wolf
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film