jarhead - the siege

Er en Action, Krig, Drama film instrueret af William Kaufman med skuespillerne Erik Valdez, Tom Ainsley, Scott Adkins, Stephen Hogan fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Han er udpeget til at beskytte en tilsyneladende sikker amerikansk ambassade i Mellemøsten, så elite marinekorporal Evan Albright (Charlie Weber) troede ikke, han ville få meget action at se. Men da en fjendtlig og ekstrem, militant gruppe starter et overraskelsesangreb med det formål at dræbe en af ambassadens meddelere, bliver Albrights team overrumplet. Med færre våben og færre mænd optrappes Albrights rutinemæssige opgave til en krig for fulde gardiner. Med national sikkerhed på spil følger en international krise i denne medrivende film, som er instrueret af William Kaufman (The Hit List), med Dennis Haysbert (24 ) og Scott Adkins (The Bourne Ultimatum) i hovedrollerne.

jarhead - the siege

Detaljer

Genre Action, Krig, Drama
Originaltitel jarhead - the siege
Instruktør William Kaufman
Udgivelsesår 2016
Tags krig(war), U.S. Marine korps(u.s. marine corps), jarheads
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film