Ragnarok

Er en Action film instrueret af Mikkel B. Sandemose med skuespillerne Pål Sverre Hagen, Sofia Helin, Bjørn Sundquist, Terje Strømdahl fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Arkæologen Sigurd Svendsen har viet sit liv til at løse de 1000 år gamle mysterier fra Osebergskibets gravkammer. Da han finder spor som peger mod den største myte af dem alle, Myten om Ragnarok, bliver Sigurd besat af tanken om at Oseberggraven skjuler svaret på historien om vores egen undergang. En mystisk runesten med spor efter Osebergvikingerne afdækkes i Finnmark og fristelsen bliver for stor. Sammen med to kolleger og sine to børn tager Sigurd ud på en ekspedition som leder dem dybt ind i ingenmandsland - et afspærret område mellem Norge og Rusland.

Ragnarok

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Gåten Ragnarok
Instruktør Mikkel B. Sandemose, Mikkel Brænne Sandemose
Udgivelsesår 2013
Tags nordboerne mytologi(norse mythology), skat(treasure), anelse(clue), gamle historie(ancient history), Ragnarok
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film