Thoroughbreds

Er en Komedie, Thriller, Krimi film instrueret af Cory Finley med skuespillerne Chaunty Spillane, Svetlana Orlova, Daniel Martignetti, Anton Yelchin fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Barndomsvennerne Lily (Anya Taylor-Joy) og Amanda (Olivia Cooke) genfinder hinanden i en forstad til Connecticut efter at have boet andensteds i nogle år. Lily er en overklasse teenager og går på en fornem skole. Amanda er oprørsk og føler ikke, hun passer ind. Selvom de umiddelbart er modsætninger af hinanden, forbindes de over Lily's foragt for sin undertrykkende stedfar, og pigerne forstærker hinandens mest ødelæggende sider. Deres fælles mål fører dem til at ansætte en lokal hustler og tage sagen med stedfaderen i egne hænder for at får det liv, de mener, de fortjener.

Thoroughbreds

Detaljer

Genre Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Thoroughbreds
Instruktør Cory Finley
Udgivelsesår 2018
Tags venskab(friendship), kriminalitet(crime), øvre klasse(upper class), morder(murderer), Connecticut, teenager, forstæder(suburbs)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere