midnight son

Er en Action, Gyser, Drama film instrueret af Scott Leberecht med skuespillerne Zak Kilberg, Shawn-Caulin Young, Maya Parish, Larry Cedar fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Jacob lider af en frygtet hudsygdom, som gør, at han ikke kan tåle dagslys. Han er tvunget til at tage nattearbejde og lever derfor et meget ensomt liv. En dag møder han den søde Mary - en anden natteskæbne, der dog lider under et stort narkoproblem. De forelsker sig, men Jacobs sygdom udvikler sig, og han indser, at det eneste, som kan redde ham, er frisk menneskeblod. Blod han må skaffe, om så han skal slikke det ud fra halvfyldte blodposer stjålet fra patienter på det lokale hospital.

midnight son

Detaljer

Genre Action, Gyser, Drama
Originaltitel midnight son
Instruktør Scott Leberecht
Udgivelsesår 2011
Tags mord(murder), blod(blood), vampyr(vampire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film