Wallander - Lækagen

Er en Thriller film med skuespillerne Mats Bergman, Douglas Johansson, Sverrir Gudnason, Krister Henriksson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Ystad rammes af stadig flere velplanlagte og spektakulære røverier mod pengetransporter, hvor biler sættes i brand, motorveje spærres, og større millionbeløb forsvinder. Politieleverne Isabell og Pontus, der under en træningstur befinder sig på rette sted, optager forfølgelsen, og det ender med, at Pontus bliver taget til fange. Kurt Wallander og hans kolleger arbejder på flere fronter og finder et spor, der fører til Sven Adelgren ? en gammel ven og tidligere politikollega til Wallander. Han arbejder nu hos Seceuro, der har ansvaret for flere af de bestjålne pengetransporter.

Wallander - Lækagen

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Wallander 20 - Läckan
Udgivelsesår 2009
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere