Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford

Er en Action, Western, Thriller film instrueret af Andrew Dominik med skuespillerne Mary-Louise Parker, Paul Schneider, James Carville, J.C. Roberts fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Brad Pitt spiller den legendariske lovløse Jesse James ? manden som anses for at være den hurtigste cowboy i det vilde vesten. Robert Ford, der er en ivrig nytilkommer i Jesse James' røverbande bliver gradvist mere og mere jaloux på den berømte bandit og beslutter sig sammen med broren Charlie for at myrde James.

Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford

Detaljer

Genre Action, Western, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Instruktør Andrew Dominik
Udgivelsesår 2007
Tags familie(family), til skyde døde(to shoot dead), medier(media), drab(killing), fejhed(cowardliness), hold-up røveri(hold-up robbery), beundring(admiration), Idol, Missouri, Jesse James, kujon(coward)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film