Harsh Times

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af David Ayer med skuespillerne Tammy Trull, Geovanny Corvera, Christian Bale, Michael Monks fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Blodige mareridt forfølger stadig ekssoldaten Jim Davis, der er tilbage i L.A. efter udstationering i Irak. Han er sikker på, at et job i LAPD vil rive ham ud af fortiden, men da jobbet udebliver, begynder desperationen. Sammen med vennen Mike bliver Jim hvirvlet ind i en brutal hverdag med vold, røverier og misbrug midt i L.A.'s mest betændte bandekvarter, South Central. Manuskriptforfatteren bag Oscar-vinderen Training Day, og hitfilm som SWAT, Dark Blue, U571 og The Fast and the Furious, er tilbage med endnu et hårdtslående og realistisk actiondrama fra L.A.'s mørke skyggeside.

Harsh Times

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Harsh Times
Instruktør David Ayer
Udgivelsesår 2006
Tags du ser en film(watching a movie), spille pool(playing pool), eddike(vinegar)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere