Electric Boogaloo

Er en Dokumentar film instrueret af Mark Hartley med skuespillerne Dolph Lundgren, Richard Chamberlain, Gideon Porath, Richard Edlund fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Handler om de to filmbesatte indvandrerfætre Menahem Golan og Yoram Globus, som, i deres jagt på den amerikanske drøm, grundlagde indie-studiet Cannon, der producerede over 120 lavbudgetfilm fra 1979-1989, her var de med til at skabe en karriere for en hel række action-helte, heriblandt Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme og Dolph Lundgren.

Electric Boogaloo

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Electric Boogaloo, The
Instruktør Mark Hartley
Udgivelsesår 2014
Tags Hollywood, b film(b movie), 1980s, film Studio(movie studio), Hollywood Californien(hollywood california), anledning og falder(rise and fall), Filmmaking, showbiz
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film