Klienten

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Joel Schumacher med skuespillerne Mary-Louise Parker, Susan Sarandon, William H. Macy, Kimberly Scott fra 1994

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Det eneste, der er farligere end at kende sandheden, er at fortælle den. The Client fortæller historien om den 11-årige Mark Sway, der kastes ind i en kæde af begivenheder, da han i selskab med sin lillebror bliver vidne til et mærkeligt optrin ude i skoven. Mark frygter for sit eget og sin families liv, hvis han fortæller sandheden. Han hyrer for én dollar advokaten Reggie Love (Susan Sarandon), som skal tale hans sag over for den magtfulde statsadvokat (Tommy Lee Jones).

Klienten

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel The Client
Instruktør Joel Schumacher
Udgivelsesår 1994
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), gangster, selvmord(suicide), Brother, advokat(lawyer), undersøgelsen(investigation), vidne beskyttelse(witness protection), Principal vidne (principal witness ), Søg for vidner(search for witnesses)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film