Shirley & Hinda - Oprørske oldemødre

Er en Dokumentar film instrueret af Håvard Bustnes med skuespillerne Hinda, Shirley, Shirley Morrison, Hinda Kipnis fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Shirley på 91 år og Hinda på 84 år er gamle nok til at have oplevet at vokse op i skyggen af den store depression, som ramte verden i 1929. Nu oplever de igen, hvordan Amerika er i dyb krise. Når de kører ned til indskøbscentret i deres handicapscootere, kører de igennem lejre, hvor de arbejdsløse prøver at skærme sig mod kulden i iglotelte. På varehylderne er alt lavet i Kina på fabrikker, der driver rovdrift på naturen. Imens gentager politikerne og økonomerne deres mantra om, at verden igen vil blive et bedre sted, når bare vi forbruger mere, så økonomien igen kan vokse. Men de to damer har set for meget til at lade sig narre så let.

Shirley & Hinda - Oprørske oldemødre

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Two Raging Grannies
Instruktør Håvard Bustnes
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere