skabt til succes

Er en Drama film instrueret af Sidney Lumet med skuespillerne Julie Christie, Richard Gere, Denzel Washington, J.T. Walsh fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Pete St. John er en formidabel PR-mand, der kan sælge en politisk kandidat som ethvert andet produkt - den rette emballage med den rette markedsføring. Men han er efterhånden blevet ligeglad med, hvem hans kunder er, når bare vedkommende kan betale den store regning. Jobbet kræver kynisme, men der bør være grænser - ikke alle er værdige til succes og magt. Pete bliver først klar over, hvor principløs han er blevet, da han opdager, at nogen manipulerer med ham. Han er ved at sælge magt til nogen, hvis kynisme overgår hans egen - og det får katastrofale følger.

skabt til succes

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel skabt til succes
Instruktør Sidney Lumet
Udgivelsesår 1986
Tags politik(politics), billede Maker(image maker)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film