Almanya - Velkommen til Tyskland

Er en Komedie, Drama film instrueret af Yasemin Samdereli med skuespillerne Kaan Aydogdu, Arnd Schimkat, Roland Kagan Sommer, Özgür Ersan fra 2011

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Den tyske film tager sit udgangspunkt i Tyrkiet i 1960erne. Hüseyin tager hele sin familie med til Almanya (Tyskland på tyrkisk), for at slutte sig til de immigranter, der er med til at skabe Tysklands økonomiske mirakel. Flere år senere køber han et gammelt hus i deres tyrkiske landsby og forsøger at overtale de andre i familien til at følge med tilbage til deres oprindelige hjem i en historie, der skifter mellem fortid og nutid og viser, hvordan det var at ankomme til Tyskland som immigrant i 1960erne. 'Almanya - Velkommen til Tyskland' indeholder både drama og humor, og filmen debuterede på årets filmfestival i Berlin.

Almanya - Velkommen til Tyskland

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Almanya - Willkommen in Deutschland
Instruktør Yasemin Samdereli
Udgivelsesår 2011
Tags kvinde direktør(woman director), Flashback, død(death), begravelse(funeral), rejse(travel), skole(school), familie Reunion(family reunion), fotografi(photograph), indvandrer(immigrant), afvisning(rejection), sprog barriere(language barrier), familie indsamling(family gathering), tysk-tyrkisk levende sammen(german-turkish living together), tyrkisk(turkish), Anatolien(anatolia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere